Кількість
|
Вартість
|
||
|
Закваска для сиру Тільзітер
Тільзітер - світло-жовтий напівтвердий сир. Тільзітер має коричнево-жовтогарячу гладку шкірку з еластичною та напівтвердою текстурою, яка ідеально підходить для нарізки. Сирна м'якоть волога із кремовим відтінком. Тільзітер має пікантний смак, що ідеально підходить для додавання в салати, соуси та в запечені страви.
Виробництво Тільзітера було розпочато в середині XIX століття в місті Тільзит в Східній Пруссії пруссько-швейцарськими поселенцями з долини Емменталь. Після Другої світової війни місто Тільзит перейшло під контроль РРФСР у складі Радянського союзу й стало називатися - містом Совєтськ Калінінградської області, а сорт сиру Тільзітер, що виготовлявся в цьому місті, був привласнений Радянським союзом собі під назвою сир «Російський».
У цей час сир Тільзітер виготовляється, різними виробниками, в країнах ЄС та Австралії, також він продається в США.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 6 літрів | 1 | 1 |
на 9 літрів | 3 | 3 |
на 10 літрів | 1 | 1 |
на 20 літрів | 1 | 1 |
на 50 літрів | 1 | 1 |
на 100 літрів | 1 | немає в комплекті |
Рецепт приготування сиру тільзітер можна подивитися тут.