Кількість
|
Вартість
|
||
|
Закваска для сиру Сент-Мор-де-Турен
Сент Мор де Турен - один із представників знаменитої плеяди французьких козячих сирів долини Луари. Батьківщина сиру - провінція Турень, знаменита своїми розкішними садами, королівськими замками, виноградниками і багатими кулінарними традиціями.
Цей м'який сир має вигляд невеликого полінця, нанизаного на житню соломинку і вкритого синювато-сірою скоринкою пухнастої плісняви, що з часом зморщується. Сирна м'якоть - дуже ніжна, за смаком - солонувато-кислувата з горіховою ноткою.
Склад Закваски:
- Заквасочна культура для сиру "Сент-Мор-де-Турен".
- Фермент молокозсідальний.
- Культура цвілі Geotrichum candidum.
- Культура цвілі Penicillium candidum.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) | Пліснява (шт) |
---|---|---|---|
на 6 літрів | 1 | 1 | 2 |
на 10 літрів | 1 | 1 | 2 |
на 100 літрів | 1 | немає в комплекті | 2 |
Рецепт приготування сиру Сент Мор де Турен можна подивитися тут.