Кількість
|
Вартість
|
||
|
Закваска для сиру Монтерей Джек
Монтерей Джек - це знаменитий американський напівтвердий сир із коров'ячого молока.
Сир був спочатку виготовлений ченцями-францисканцями в місті Монтерей, штат Каліфорнія, на початку XIX століття. Підприємець на ім'я Девід Джек вирішив отримати вигоду з популярності продукту і почав продавати аналогічний сир, спочатку під назвою "Сир Джека", а потім "Монтерей Джек".
Текстура у Монтерей Джек змінюється залежно від часу дозрівання та може варіюватися від м'якої та кремової до твердої. У сирі можуть спостерігатися отвори. Колір сиру від білого до жовтого, також можуть спостерігатися плями червонуватого кольору.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 6 літрів | 1 | 1 |
на 10 літрів | 1 | 1 |
Рецепт приготування сиру Монтерей Джек можна подивитися тут.