Кількість
|
Вартість
|
||
|
Закваска для сиру Монтазіо
Монтазіо - напівтвердий сир, зроблений виключно з коров'ячого молока. Текстура сиру білого або світло-жовтого кольору з рівномірно розподіленими отворами. Скоринка сиру натуральна, щільна, бежевого або світло-коричневого кольору, в їжу її не вживають.
Монтазіо вживають самостійно або в складі бутербродів. Його додають у салати, солоні штруделі, пироги та іншу випічку. Сири добре поєднуються зі свіжими овочами, чудово підходять для приготування м'ясних страв, пасти та поленти.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 6 літрів | 1 | 1 |
на 10 літрів | 1 | 1 |
Рецепт приготування сиру монтазіо можна подивитися тут.