Укр
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Застосування Для сирів
Закваски для Сирів з пліснявою
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Закваска для сиру Горгонзола на 20 л

Артикул 2030
В наявності
67.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Об'єм молока
Фермент у комплекті
Замовити швидко
Опис

Закваска для сиру Горгонзола 

Горгонзола (Gorgonzola) - блакитний сир із пліснявою родом з Італії. Виготовляється в Ломбардії, околицях Мілана і Комо. Ніжна сирна м'якоть із коров'ячого молока буває різних відтінків: бежева, жовтувата і біла. Обов'язкова наявність блакитних або смарагдових прожилок цвілі. Поверхня сирної головки вкрита світло-коричневою кіркою з вкрапленнями цвілі.

Молодий сир має пастоподібну м'яку консистенцію, солодкий смак із горіховим присмаком. Визрілий сир вирізняється щільністю і сухістю, під час нарізання кришиться. Має пікантний смак і сильний аромат.

Горгонзолу дехто називає горгонцолою або горгонзолою, але сенс залишається однаковим - це неповторний за смаком і ароматом продукт, який цінується гурманами по всьому світу.

Склад набору:

  1. Заквасочна культура для сиру Горгонзола.
  2. Фермент молокозсідальний.
  3. Культура блакитної цвілі Penicillium roqueforti.

Ми рекомендуємо приступати до приготування сирів із пліснявою після освоєння технології м'яких і напівтвердих сирів.

Фасування закваски

Об'єм молока Закваска (шт) Фермент (шт) Пліснява (шт)
на 6 літрів 1 1 1
на 10 літрів 1 1 1
на 20 літрів 1 1 1

 

Рецепт приготування сиру Горгонзола можна подивитися тут.

•  Нова Пошта

•  Укрпошта

•  Rozetka

Детальніше про доставку

•  Оплата на розрахунковий рахунок (ФОП 2 група).

•  Післяплата.

Детальніше про оплату

Вгору